Vakantie

rita_logo.pngEven ertussenuit, weg van je werk en de dagelijkse beslommeringen.
Helaas is vakantie niet voor iedereen weggelegd. Bijstandsouders, alleenstaanden en ouderen hebben vaak niet genoeg financiële middelen om er een weekje " tussen uit "te kunnen.
Dankzij eigenaren van vakantiehuisjes en caravans die hun eigendom gratis aan Rita's Reisbureau ter beschikking stellen, kunnen de mensen met een krappe beurs ook in 2018 weer op vakantie.

Aanmelden kan alleen via een contactpersoon van een maatschappelijke instelling, diakonie of de voedselbank.
Zij selecteren aan de hand van de persoonlijke situatie en inkomsten.
Voor alle duidelijkheid: gasten kunnen zich niet rechtstreeks aanmelden bij Rita's Reisbureau.
Bent u inwoner uit de provincie Zuid-Holland en wilt u graag een weekje welverdiende vakantie, neem dan contact op met een van de medewerkers van onze Stichting. Zij helpen u graag verder.

Meer weten? www.ritasreisbureau.nl
Word vriend(in) van Rita en adopteer een vakantiehuisje. Zo sponsort u de organisatie, waardoor ook de transportkosten voor de gasten worden verzorgd.

 

Verslag van het bezoek aan de SSOS (kortweg stichting Solidair) op 27 juni 2009

Het bezoek aan de stichting Solidair maakt deel uit van de verschillende activiteiten die het CDA in het kader van het thema armoedebeleid organiseert. Deze activiteiten worden opgepakt door de werkgroep armoedebeleid, onder de paraplu van het PPP. De activiteiten zijn gericht op het nader leren kennen van de armoedeproblematiek in de stad en het nadenken over politieke actie op dit terrein. Op 27 juni bezochten we de Stichting Solidair, een particuliere stichting die voedselpakketten uitdeelt en zich richt op sociale ondersteuning.